Accucheck Bosch Car Service

Accucheck

Met een Bosch-batterij van Bosch Car Service Bijsma bent u verzekerd van de modernste technologie

 

Zonder goede batterij komt geen auto van zijn plaats. Maar naast stroom om uw auto te starten, moet de batterij van een moderne auto ook energie leveren aan allerlei elektronische systemen waarmee deze auto’s zijn uitgerust. Daarom moet een batterij ook steeds meer presteren. Met de batterijen van Bosch geven wij invulling aan die behoefte met een ruim assortiment, voorzien van de modernste technologieën. Eén daarvan is de gepatenteerde PowerFrame®-technologie, een speciaal ontwikkelde inwendige roosterstructuur voor betere prestaties en een langere levensduur. Welke batterij u nodig heeft, hoeft u niet zelf uit te zoeken. Bosch Car Service Bijsma in Loppersum biedt u de Bosch-batterij die speciaal voor uw auto werd ontwikkeld.

Hogere eisen

 

Een batterij moet voldoende stroom en capaciteit leveren, lang meegaan en ervoor zorgen dat de motor altijd gemakkelijk aanslaat, ook bij de laagste temperaturen. Bosch-batterijen blinken hierin uit. Door de moderne autotechnologie zijn daar extra eisen bijgekomen. Zo zijn er auto’s met een start-stopsysteem, waarbij de motor bij stilstand automatisch wordt uitgeschakeld en daarna steeds weer wordt gestart. Dit belast de batterij extra, waardoor ook andere eisen worden gesteld aan de batterijtechnologie. Hetzelfde geldt voor auto’s die zijn uitgerust met een systeem voor de terugwinning van remenergie. Voor al deze technische eisen biedt Bosch Car Service Bijsma de juiste batterij en in onze moderne werkplaats beschikken wij over de hierbij benodigde meet- en testapparatuur.

 Test de batterie par un mécanicien

Milieuvriendelijke recycling

 

Bij het vervangen van uw batterij dragen wij ook zorg voor de milieuvriendelijke afvoer en recycling. Veel van de grondstoffen van een batterij kunnen worden hergebruikt. Hiervoor heeft Bosch in samenwerking met logistieke partners de inname van oude batterij en de overdracht aan recyclingbedrijven op zich genomen. Zo wordt het in de loodzuurbatterij aanwezige lood zeer efficiënt verzameld en milieuvriendelijk voorbereid voor hergebruik. Nog een mooie reden om te kiezen voor een Bosch-batterij.

Bekijk hieronder de informatieve film over de verschillende soorten accu's.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen